Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenajaté! Jednoizbový byt na prenájom. Južná trieda, Košice

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Prenajaté! Ponúkame na prenájom útulný jednoizbový byt s loggiou na Južnej triede  v Košiciach. Nachádza v blízkosti Námestia osloboditeľov, na piatom  podlaží z deviatich.   Širšie centrum mesta poskytuje dobré podmienky na bývanie s bohatou občianskou vybavenosťou, vrátane  verejnej dopravy.   Táto nehnuteľnosť sa ponúka na prenájom so zariadením. Jeho výmera je 35 m 2.

Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, šporákom, chladničkou a jedálenským stolom so stoličkami.

V obývacej izbe je nový nábytok, sedačka, stolík a jednolôžková posteľ. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlová skrinka, práčka. WC je samostatné.

Byt je vhodný pre  dospelé osoby bez detí.    Cena prenájmu je 520,- €/mesiac   V cene sú zahrnuté platby za elektrinu, plyn a správcovský poplatok.  Požaduje sa depozit vo výške jednomesačného prenájmu. V byte  a ani na loggii nie je povolené  fajčiť. Rovnako nie je povolené v byte chovať domáce zvieratá.  Internetové pripojenie si zabezpečuje nájomca samostatne. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Podlahová plocha:
35 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Energetický certifikát:
C
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Poschodie:
5
Orientácia:
východ
520 €/mesiac
Ulica: Južná trieda
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Ing. Silvia Doleželová

  • English
  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme